Enzo's Dagbog

 

Enzo's dagbog

Lørdag d. 20.06.2020

Så kom dagen hvor jeg skulle flytte hjemmefra 😲. Jeg havde heldigvis mødt familien flere gange, så de var ikke fuldstændig fremmede. Turen hjem i bilen gik fint, det var først 5 minutter før vi var hjemme, at jeg begyndte at blive utålmodig, selvom min 'mor' havde købt et lækkert kødben jeg kunne tygge på mens vi kørte.

Da vi kom hjem var jeg rundt i hele huset for at se hvor jeg nu skulle bo. Der var også en stor have som jeg kan spurte rundt i 🙂. Jeg fandt hurtigt ud af hvor min mad- og vand-skål står, og min 'far' og 'mor' synes jeg er flink til at gå ud og drikke vand 😎.

Senere på dagen kom familiens unge mennesker og lille Noa for at hilse på mig. Lille Noa var ret spændende når han løb rundt, desværre tror jeg ikke at det var gensidigt 😋.

Søndag d. 21.06.2020

Jeg har faktisk sovet pænt uden at pive ret meget, selvom det var den første nat hos min nye familie. Jeg skulle kun ud at tisse én gang i løbet af natten.

Sidst på formiddagen kom hunden Lulu for at hilse på mig. Hun er en ældre tæve hund på 14 år. Men hun er ikke en schæferhund og ligner det ihvertfald heller ikke, så hun fik lige nogle vuf med på vejen - for hvad var hun lige for en 😮. Men efter at have spist nogle guffer sammen, var hun alligevel ok 🙂.

Om eftermiddagen var jeg ud og gå tur. Det var godtnok en stor verden at komme ud i, og så de der store busser der kører rundt 😮.

Mandag d. 22.06.2020

I dag hvor det var varmt, har jeg fået en vandskål udenfor. Den er god, for den kan man andet end bare drikke vand af, man kan også næsten bade i den 😀.  Senere fik jeg vand i låget til Noas sandkasse, det var bare så sjovt at pjaske rundt deri🙃.

Jeg har også været ud at gå tur et par gange igen i dag. Det er meget sjovt, bare det ikke er for langt, for så sætter jeg mig bare ned og piver og så bliver jeg båret lidt af vejen 😋.

Ellers har jeg bare slappet af i dag, for der er også mange indtryk jeg lige skal bearbejde.

Nåh jo, Kasper og hans kammerat Christian kom forbi. Ham Kasper, han er altså sjov at lege med 🤩.

 

 

Tirsdag d. 23.06.2020

I dag har jeg ligget og sovet i mit nye hundebur, som stod i stuen. Jeg har været inde i buret et par gange før, men kun for at kigge😉.

Jeg har også været ud at køre i bil for første gang siden jeg flyttede hjemmefra. Uha, det var lidt mærkeæligt 😲, jeg hylede i starten, men jeg nåede at stoppe inden vi var hjemme igen 🙂.

Jeg er ved at være god til at komme når min mor kalder på mig, for jeg har fundet ud af, at der så vanker noget godt til ganen😎.

Jeg er også ved at lære, at jeg skal sidde ned før jeg får en guf - og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg ret god til det😀.

Onsdag d. 24.06.2020

I dag har jeg igen været ude at køre bil, 2 gange endda. 

Jeg peb kun lidt da vi lige startede i formiddags hvor vi var ved dyrlægen for, at finde ud af hvad jeg kunne få mod flåter - de sataner😲. Så gik vi også en lille tur på hovedgaden hvor der både kom biler og cykler - det larmede noget. Bagefter kørte vi til Maxi Zoo, der var en meget sød pige som gav mig guffer😀.

Til aften har jeg været til træning for første gang. Og jeg skulle også møde min kuldsøster Hanna for første gang efter at vi begge er flyttet hjemmefra. Vi var begge lidt generte og skulle lige se hinanden lidt an før vi begge tænkte - er det virkelig dig 🤔. Og så begyndte vi ellers at lege, og fik slet ikke trænet 🤭.

 

Torsdag d. 25.06.2020

I dag har jeg sovet en del, for det har været varmt og jeg var lidt træt ovenpå det hårde program i går 🤪.

Jeg har igen været ude at gå tur, selvom jeg ikke er helt vild med det. Jeg har dog helt styr på hvad vej jeg skal for, at komme hjem og det kan ikke gå hurtigt nok🙂.

Fredag d. 26.05.2020

I dag kom der en KÆMPE traktor med en container bagpå. Det var os der skulle låne containeren. Jeg var lige lidt stolt, for jeg blev næsten ikke bange for den 👍. Lidt senere kom der en STOR lastbil med fliser og den blev jeg heller ikke bange for, og det var selvom jeg lå i mit bur i bilen og kunne se ud på dem begge🙂.

I dag er jeg begyndt på at lære at lave dæk øvelser. Det går også rigtig fint, for min 'mor' viser mig hvordan jeg skal gøre ved hjælp af guffer (kogt kylling, uhmmm)🤪.

Min mor er også begyndt at ramme alle de fine nye bede ind med trådhegn - jeg forstår det ikke, for det er så lækkert at grave i den nye jord, og hente flis fra bedene - men det synes hun åbenbart ikke er nogen god ide 😠. 

Lørdag d. 27.06.2020

I dag har hele familien haft travlt med at flytte fliser. De havde en hel container der skulle fyldes 😮. Jeg følte med dem, for imens de knoklede løs, lå jeg på ryggen i mit bur og kiggede ud på dem 😎.

Om eftermiddagen da jeg ude at gå tur, mødte jeg Bailey som er en STOR hunhund på 12 år. Hun er meget sød og rolig, så jeg blev hurtig tryg ved hende 🙂.

Senere kom Kasper og Rebecca for at spise aftensmad. Jeg tror de blev lidt trætte af at jeg bed dem i fødderne, men når jeg kommer til at lege lidt vildt🤪, så skal jeg bare bide i noget hele tiden.

Søndag d. 28.06.2020

I dag var jeg med min 'mor' oppe og købe morgenmad og gå en tur. Det gjorde hun hver weekend med deres gamle hund, så det skal jeg åbenbart også flaskes op med 😋.

Senere i dag kom Maggie på besøg, det glædede jeg mig til. Hun er en lille Jack Russel Terrier på knapt 2 år. Vi blev hurtigt gode venner og for rundt og legede. 

Hun løber godt nok stærkt og har en lidt bedre kondi end jeg har😥. Så efter et stykke tid, måtte Maggie ud i bilen, for så kunne jeg ikke klare mere.

Mandag d. 29.06.2020

I dag har jeg været ude at gå mit første spor. Det var ude i haven🙂. Jeg skulle lige finde ud af hvad det gik ud på🙂, men jeg er god til at søge min mad op, så det her skal jeg nok blive god til😎.

Tirsdag d. 30.06.2020

Jeg er så småt begyndt at bruge min hundeseng, den er faktisk meget rar at sove i. Nogle gange skal jeg lige have en sko med derop, så er det ekstra godt🤭.

Men nogle gange synes de vokse, at mit tandsæt er lidt for aktivt🤪, så bliver jeg lige sendt til afkøling. Når de så har fjernet børnegitteret igen, så er jeg blid som et lam, for det er ikke sjovt at blive lukket ude af flokken😲.

 

Onsdag d. 01.07.2020

I dag har jeg igen været til træning i Birkerød. I dag kunne Hanna og jeg godt genkende hinanden🙂. Vi lavede kontakt øvelser og forskellige lydhedsøvelser og resten af tiden legede vi. Jeg havde lidt mere travlt med at lege end med at træne😋.

Torsdag d 02.07.2020

I dag mødte jeg 2 Westies, de var søde men meget stille, så det blev ikke rigtigt til noget leg😙 .

I dag var vi igen trænet ude i haven med lækre guffer. Jeg er skrap til både sit og dæk.

Min 'far' kalder mig for blomsterbarn, jeg tror, at det er fordi jeg går og nipper alle knopperne af roserne - men nogen gange så skal der altså bare ske noget og så er det roserne der er nærmest🤩. Stuebirken i spisestuen er altså også ret spændende - den har nogle lækre rødder - men jeg bliver ikke så populær når jeg forsøger at smage på dem🤭.

Fredag d. 03.07.2020

Min 'mor' er begyndt at arbejde igen, men hun arbejder heldigvis hjemme, så forskellen er ikke så stor. Nu er vi bare i arbejdsværelset om dagen i stedet for. Jeg er faktisk ret god til at lægge mig og slappe af mens hun arbejder😎.

Jeg kan også godt være alene i nogle minutter, men hvor bliver jeg dog glad, når de kommer tilbage🤩, men i hundeburet i bilen kan jeg fint være alene i længere tid - jeg lægger mig bare til at sove hvis det bliver for kedeligt😉.

Lørdag d. 04.07.2020

I formiddags har lille Noa været på besøg sammen med hans mor og far. Han synes vist jeg er lidt vild ind i mellem, så vi leger ikke så meget sammen endnu. Han vil hellere lege med min 'mor' (Noas mormor). Men han havde legetøj med til mig 😀 - en lægger plysbamse der kan pive og en bold. 

Senere var jeg på besøg hos Maggie og Bertha. Jeg havde mødt Maggie før men ikke Bertha. Bertha er den ældste af os 3, så hun sørgede for at det ikke blev for vildt🤨. Men da Berthe blev lukket ind, så kom der gang i den - det var sjovt🤭. Hjemme hos Maggie og Bertha har de et fiske bassin. Og når man har leget meget, så bliver man altså tørstig og jeg havde jo luret at bassinet vart der.' så jeg løb målrettet hen til bassinet med min 'mor¨ lige i hælene🤪. Hun nåede det lige🤭 ellers var jeg godt nok blevet våd.

Søndag d. 05.07.2020

I formiddags har jeg slappet af ovenpå alt det jeg oplevede i går.

I eftermiddags kom Dalton på besøg, han er en ruhåret gravhund på 2 år. Han var god til at lege, så vi hyggede os. Han sagde slet ikke noget, selvom jeg nappede ham lidt i ørerne og låret😋 . Måske gør det slet ikke så ond som min 'far' og 'mor' påstår🤔.

Mandag d. 06.07.2020

I dag fandt min 'mor' nytårsløjerne frem😋 - det var en hundeprop pistol, som hun skød af ude i garagen mens jeg gik rundt og snusede. Jeg kiggede kun lige hurtigt op da hun skød, ellers var jeg ligeglad.

Nu er jeg også begyndt at træne plads øvelse. Det går også fint🙂. 

Tirsdag d. 07.07.2020

I dag var bare en almindelig dag på fabrikken, dvs. min 'mor' sad og arbejdede i arbejdsværelset og jeg prøvede at ligge og slappe af. Men af og til sad hun med ryggen til mig og snakkede (i telefon) - det forstod jeg ikke🤔 hvorfor kunne hun ikke bare kigge på mig når hun talte - jeg troede jo at det var til mig, så jeg gik over bed hende lidt i fødderne for at få hende til at se på mig🤪.

Onsdag d. 08.07.2020

I dag har jeg igen været til træning i Birkerød. Hanna var der ikke i dag, men til gengæld var der kommet en ny hvalp - Cato, han var rigtig sød at lege med.

Vi lavede kontakt øvelser, forskellige lydhedsøvelser og indkald. Ved indkald skulle min 'mor' løbe væk fra mig og så kalde på mig - hun behøvede ikke at sige mit navn mere end en gang, så var jeg på vej og det kunne ikke gå hurtigt nok😀 tænk hvis hun forsvant😮.

Jeg løb også flere gange igennem et stort sort rør der ligger i haven oppe ved træningspladsen.

Torsdag d. 09.07.2020

Jeg er næsten ud at køre bil hver dag, det kan jeg godt li'. Jeg er god til at slappe af i bilen🙂.

Når vi kører ud og handler, kommer jeg også ud at gå tur. I dag var vi oppe ved et stort trafikkryds. Der kom mange biler og de larmede for den ene af vejene var belagt med brosten 🤪.

Fredag d. 10.07.2020

Vi er begyndt at gå regelmæssige ture hver morgen og hver aften. Min 'mor' synes jeg er træt på en anden måde end hvis jeg bare har rendt rundt i haven🤒. Det er ikke hver gang at jeg synes det er sjovt, men jeg bliver da bedre og bedre til det uden, at skulle overtales (lokkes) til at gå🙂.

Lørdag d. 11.07.2020

I formiddags har jeg været ud at gå 2 små spor. På det første spor skulle jeg lige hjælpes lidt😉 men på det andet gik det meget bedre. Det er rigtig sjovt at gå spor😀.

Der hvor jeg gik spor, var der også nogle steder med store strandsten som man kunne gå rundt på, en lille græs bakke og en lille trappe - det blev at sammen prøvet af flere gange - det var sjovt🤪.

Søndag d. 12.07.2020

I dag var jeg ovre hos Noa. Vi var ude at gå tur, dvs. jeg gik og Noa sad i klapvogn. Så fik jeg også prøvet at være i nærheden af sådan en🤭. Der er godt nok meget man skal lære😮.

Mandag d. 13.07.2020

I dag har jeg bare været hjemme og trænet og leget i haven. Jeg er ved at lære at rulle🤭.

Og jeg er også begyndt at lære en target øvelse, hvor jeg skal dutte på min 'mors' hånd, for at få en godbid😀.

Tirsdag d. 14.07.2020

I dag har jeg igen været ude at gå spor. Jeg synes at det er rigtig sjovt, og så er det alletiders med alle de guffer der ligger på sporet, når man er sådan et 'madøre' som mig😋.

Men det gør også at jeg har lidt travlt på sporet. Det synes min mor ikke er ok, så hun prøver at få mig til at sænke farten lidt. Men det er jo MAD der ligger der lige foran mig🤩.

Onsdag d. 15.07.2020

Her til aften var jeg til Equility med hvalpholdet. Det var en hal fyldt med forskellige redskaber til balance træning og kropskontrol😎. Det var rigtig sjovt med tuneller og mange forskellige underlag til at gå på, en hængebro, ballancebrædder og meget mere. Der var jeg godt nok træt da jeg kom hjem🙂.

Jeg er lidt slem til at hoppe op ovre ved køkkenbordet. Men det vil min 'mor' ikke ha'😠. Men det er altså svært at lade være når der dufter så godt af mad🤭.

 

Torsdag d. 16.07.2020

I dag var jeg hos dyrlægen jeg skulle vaccineres. Det var heldigvis ikke så slemt som jeg troede, men hold da op hvor hun skulle føle og pille alle vegne,
men hun sagde jeg var en flot og sund fyr - men det viste jeg jo godt 😎.

Jeg var også på besøg i Maxi Zoo - det var godt sted, for nogen havde spildt nogle godbidder på gulvet, og så skyndte jeg mig selvfølgelig at sørge for, at der ikke var nogen som kom til at træde på dem - Uhmm😋.

I dag har jeg fået en sele til at have på når vi går tur. Den er god, for så kan jeg meget bedre snuse rundt😉.

Fredag d. 17.07.2020

I morges var jeg ude at gå en lang tur. vi var ovre på en stor mark hvor jeg fik lov til at løbe lidt selv. Det kunne jeg godt lide😀. Jeg sørgede selvfølgelig for at holde øje med min 'mor' hele tiden😎, så hun ikke pludselig var væk.

I dag var jeg på besøg på min 'fars' artbejde. Der var mange der gerne ville hilse på mig - det var sjovt😀. Og så havde vi is med - uhmmm🤪.

 

Lørdag d. 18.07.2020

I dag har min 'far' fødselsdag, så der kom gæster, både store og små🙂.

Det var fint vejr, så mit hundebur kunne stå ude på terassen, og jeg var rigtig god til at lægge mig ind i buret, når jeg havde brug for at slappe af😎.

Jeg legede fange leg med Kasper, sidst vi legede det kunne han fint løbe fra mig - men NU - nu skulle han godt nok løbe stærkt for at jeg ikke nåede ham😋.

Søndag d. 19.07.2020

I dag var jeg ude at gå spor. Og lige da det gik rigtig godt - trådte jeg på en bi😲 Nøøj hvor blev jeg forskrækket og hvor gjorde det ond. Jeg ville slet ikke støtte på poten, så min 'mor' måtte bære mig over til bilen.

Resten af dagen slappede jeg bare af derhjemme.

Om aftenen mødte jeg lille Freja, men hun synes jeg var lidt stor og ivrig, så hun havde ikke rigtig lyst til at snakke😙.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.06 | 23:51

Hej Bacaa,
Flot 1 årig fyr ;0) Tillykke med fødselsdagen.

Mvh
Team Kenzally

...
23.09 | 11:25

Hej Bacaa.
Jeg skriver til dig for at ønske dig velkommen i familie.Min mor siger vi ses på lørdag for første gang.Håber du kan lide mig.Knus din kusine Luna

...
04.09 | 21:24

Hej Bacaa.
Det er en rigtig sjov dagbog du har fået lavet dig, sjovt at følge med i alle de spændende ting du får oplevet

...
22.08 | 20:12

Ja du er sød og du klarede det flot til Kaspers fødselsdag med så mange mennesker omkring dig hild din kære familie

...
Du kan lide denne side