Dagbog

Bacaa's dagbog

Tirsdag d. 16/9-2014

Så stod den på rundering igen, og med den samme figurant som i søndags, og igen blev jeg ikke sidende og bevogtede som jeg skulle.
Så nu har min 'mor' besluttet at næste gang skal vi bruge en anden figurant for, at se om det gør en forskel.

Søndag d. 14/9-2014

I dag var vi igen ude og rundere, men det gik knapt så godt. Jeg begyndte at kigge efter min 'mor', da jeg havde fundet figuranten og bevogtet ham lidt.
Jeg bevogtede lidt og kiggede lidt og bevogtede så igen.
Så ville figuranten give mig en godbid, for at holde på mig, men den 'hoppede jeg ikke på' - jeg blev faktisk lidt mopset og så skældte min 'mor' mig ud.

Lørdag d. 13/9-2014

I morgen er der en uge til prøvekåringen, så i dag var vi ude at gå spor og lave runderinger.

Sporet gik fint, jeg skal bare huske at give mig lidt bedre tid til at opsøge starten af sporet.

Runderingen gik også fint. Først lavede vi en kort rundering, hvor jeg lige var oppe og markere ved figuratens ærme (fy 😠), men den næste lange rundering gik lige som den skulle. Jeg satte mig pænt ned og bevogtede til min 'mor' kom.

Søndag d. 21/7-2013

Jeg har desværre stadig problemer med mit venstre bagben, jeg går og traver pænt men kan ikke rigtig li' at stå på det.
Min 'mor' har sagt, at jeg nok bliver nødt til at komme til dyrlægen 😥, uhh så skal han sikkert trykke og hive og alt muligt.

I dag til træning var jeg ude og rundere på en mannequin dukke, jeg løb først lige forbi den, men så kiggede jeg lidt på den og tænkte, at det nok var den jeg skulle gø ad - så det gjorde jeg så.
Vi trænede og videre med hjemtransporten af figurant, og nu er jeg oppe på 6-7 meter hvor jeg går rigtigt pænt🤩.

Tirsdag d. 16/7-2013

Pyha, hvor er det varmt. Da vi var ude at gå tur fandt jeg en dejlig sø  det var så skønt at få sig en kold dukkert deri. Jeg hoppede rundt i den som en anden kåd påskehare, og så skyndte jeg mig tilbage til mon 'mor' og rystede mig - jeg tror hun var glad for at det var så varmt for hun blev ret våd .

Vi træner stadig selvkontrol og jeg er ved at være rigtig god til det. Nu er jeg begyndt at kunne gå et par meter pænt på plads ved hjemtransporten af figuranten.

Søndag d. 7/7-2013

I øjeblikket træner vi selvkontrol i stil med det vi lærte på politihundeskolen.
Det er lidt svært, men jeg bliver bedre og bedre til det. Det skal bl.a. bruges ifm. hjemtransporten af figuranten, hvor jeg skal gå på plads med figuranten ca. 5 meter foran mig.
Det er god træning lige nu, for jeg har slået mit venstre bagben, så jeg træder ikke helt igennem på det.

Søndag d. 19/5-2013

Sikke et møgvejr i dag, synes min 'mor' - men jeg er ligeglad, bare jeg kommer ud og lave noget😀.
I dag var vi i skoven og lave runderinger, jeg er efterhånden blevet god til at løbe ud og finde figuranten og blive derude indtil min 'mor' kommer. Vi træner meget, at det er hende der giver belønningen når hun er kommet derud og har visiteret figuranten, mens jeg bliver og bevogter.
Vi trænede også at jeg skulle lave 'udsving' på runderingen, dvs. at jeg skulle afsøge området grundigt på hendes anvisninger og ikke bare løbe direkte ud til figuranten. Det gik også fint. Selv om det måske ikke ser sådan ud, så holder jeg altså øje med hende hele tiden, selvom jeg er grundig i min søgen😎 og kommer vidt omkring.

Søndag d. 21/4-2013

I denne uge har vi været oppe på politihundeskolen og træne med deres figuranter i 3 dage. De er ved at lære nye figuranter op, og skulle bruge nogle hunde, som de ikke havde trænet med før.
Det var spændende og vi lærte en del. Jeg har jo lidt svært ved at styre min iver for at komme til at lave noget, så en af de øvelser vi trænede på var, at jeg skulle ligge dækket af og forholde mig i ro (dvs. også tie stille, jeg 'snakker' jo en hel del når jeg er på) indtil jeg fik en ny kommando - åhh 😮 det er bare så svært.
Men det blev bedre og bedre. Det blev så godt, at jeg kunne gå stille og roligt rundt og se på de andre 'lege' med figuranterne.😀

Tirsdag d. 2/4-2013

I dag til træning gik vi igen forfølgelsesspor til at starte med. Nej, det passer ikke helt, vi lavede faktisk lidt lydighed imens sporet blev lagt, og så gik vi det bagefter. Det er sjovt at gå forfølgelsesspor - jeg vil dog helst gå forrest hele tiden, men vi skal desværre skiftes til det.  Jeg kan godt brokke mig lidt hvis jeg synes det går for langsomt, men så får jeg beked på at tie still og vente - øv 😠. Jeg vil jo bare så gerne.

Mandag d. 1/4-2013

I dag var jeg igen ude og gå spor. Det var ikke så langt, det var jeg lidt ked af, for jeg synes det er så sjovt at gå spor. Jeg trækker min 'mor' ud til starten af sporet, så hun næsten må sætte hælene i. Når jeg starter sporet skal jeg søge det op mellem 2 pæle, og så går det ellers derudaf. Min 'mor' har lagt genstande på sporet som jeg gerne skal finde og dække af ved så hun kan se, at jeg har 'fundet noget'. Jeg er slem til at tage genstandene i munden når jeg finder dem, det er min 'mor' ikke så glad for, for det giver fradrag i pointene til konkurrencerne. Hun siger, at hun skal have vendt mig af med det - jeg er lidt spændt på hvordan .

Søndag d. 31/3-2013

Vores nye træner/figurant er godt nok blevet ivrig. Det sidste stykke tid har vi mest lavet runderinger af forskellig slags, men nu - nu skal vi både gå forfølgelsesspor, lave lydighed, gerne mere spor og også runderinger hver gang vi er til træning. Pyha, det er hårdt, men jeg elsker det - det er lige noget for sådan en krudtugle som mig jeg bliver aldrig træt af at træne.
Jeg er begyndt at gå spor med 45 graders knæk, det skal jeg lige vænne mig til, det virker lidt underligt at jeg næsten skal gå tilbage hvor jeg kom fra.

Fredag d. 29/3-2013

Hej igen, nu har jeg fået lidt bedre tid til at opdatere min dagbog.
I dag har jeg været til konkurrance. Vi var 8 hunde der skulle konkurrere i spor, lydighed, rundering og stop m/stok. Ikke for at prale, men det gik bare rigtig godt, vi endte på en delt 1. plads😀. Der blev min 'mor' alligevel lidt stolt.

Tirsdag d. 13/11-2012

Så var der igen træning med figurant i dag. Min 'mor' synes det var en super dag, for altid gik så godt. Jeg løb pænt ud på rundering og begyndte at gø uden at 'svine' (det vil sige - tage fat i bidestyret). Efter et par gange slap jeg også bidestyret pænt og løb hjem til min 'mor' med det, men jeg har stadig lidt svært ved at 'nyde' at jeg har vundet bidestyret - jeg vil meget gerne ruske og tygge i det. Men et par gange stod jeg pænt stille med det i munden.
Da jeg blev kaldt på plads mens jeg sad og gøede ude hos figuranten, kom jeg meget hurtigere tilbage end sidste gang, for jeg kunne huske at jeg ville få en belønning hvis jeg kom.

Søndag d. 11/11-2012

I dag gik vi lidt videre i træningen med figuranten. Jeg plejer jo at flippe lidt ud når jeg bliver sendt på rundering og min 'mor' så kommer ud til mig når jeg har fundet noget. Så i dag skulle jeg lære at blive sidende og gø, mens min 'mor' kom hen og aede mig, og klappede figuranten på skulderen, det gik fint🙂.
En anden ting jeg også skal lære er, at komme tilbage til min 'mor' når jeg har fået bidestyret ude hos figuranten, for der vil jeg hellere tilbage til ham og lege videre i stedet for🙃. Vi trænede det nogle gange, og det gik faktisk fint til sidst. Jeg er dog ikke så meget for at stå stille med bidestyret endnu.
Vi trænede også at jeg skulle komme på plads, når jeg sad ude foran figuranten og gøede, det gik ikke så godt, det tog laaaang tid før jeg kom på plads, men jeg kom da trods alt til sidst, meeen det var svært.

Lørdag d. 10/11-2012

I dag trænede min 'mor' lydighed med mig med et bidestyr, når jeg gik pænt fik jeg et bid, og så trænede vi slip og rundering samtidig med. Det var sjovt, men det er svært at styre sig, når det man gerne vil bide i, er lige ved siden af en.
Bagefter kørt vi til Høvelte og trænede rundering nede i Afganerbyen.

Tirsdag d. 6/11-2012

I dag fik vi hjælp af en ny figurant, han er virkelig dygtig. Han har selv en krudtugle lige som mig, så han forstår mig og ved hvordan jeg skal 'takles'.
Han skulle godt nok lige skrue bissen på overfor mig et par gange, men så tænkte jeg, at jeg hellere lige måtte høre efter hvad han sagde, og så fik vi en masse ud af træningen.

Lørdag d. 3/11-2012

Til træning gik jeg lydighed sammen med Betsy, og det var vi faktisk rigtig gode til i dag. Vi var begge mere opmærksomme på vores fører end på hinanden, og det var de meget glade for. Jeg trænede også spring - 1½ mter i højden uden tilløb  piece of cake. 
Jeg var også ude og gå spor, og det gik som sædvanlig godt - jeg fandt alle genstandene og tog også knækket fint.

Torsdag d. 25/10-2012

I dag til træning trænede vi selvkontrol, det har jeg lidt svært ved når figuranten han bare står der og venter på, at jeg skal komme farende hen til ham og gø ad ham. Jeg bliver så tændt når jeg ser ham.

Lørdag d. 20/10-2012

I dag var jeg ude på rundering. Jeg skulle finde en død genstand (ja, det kalder man det altså i fagsprog), i dag var det en rygsæk. Rygsækken var gemt højt oppe, men jeg fandt den alligevel.
Jeg legede også med hvalpen Cato, det var bare sjovt🙃, han kan nemlig også godt li' at mule rundt lige som mig.

Lørdag d. 6/10-2012

I dag havde vi en slags Mixmatch til træning. Det var sjovt, der skulle jeg bl.a. løbe gennem en tunnel, gå på en stige, lave sid, dæk, stå på en luftmadras og køre på slæde. Vi klarede os rigtig godt - vi blev nemlig nummer 2 😀.

Lørdag d. 25/8-2012

I dag var vi ovre på et militærområde og lave runderinger, det er sjovt. Jeg skal dog øve lidt mere på de genstande, for dem vil jeg gerne løbe med og ruske i når jeg finder dem.
Senere legede jeg med Felia, det var rigtig hyggeligt.

Onsdag d. 22/8-2012

Så er det spor dag igen. I dag lå der bl.a. en lille genstand på sporet. Det var en lille metal-ting på 1x6 cm, og jeg fandt den😀 og markerede at den var der.

Lørdag d. 18/8-2012

I dag lavede vi lydighed til træning, det var lidt svær at koncentrere sig, for det var samme sted hvor vi laver runderinger fra.
Jeg var også nede og springe - det går som en mis🙃 1,5 m i højden uden problemer.

Torsdag d. 16/8-2012

I dag til træning, var vores figurant der, han er rigtig dygtig. Jeg bliver bedre og bedre til at slippe ærmet, når figuranten står stille. Der hvor jeg skal træne noget mere er, når jeg skal gå pænt bagefter figuranten - det er svært for jeg vil jo så gerne 'fange manden'.

Onsdag d. 15/8-2012

Hej - så er jeg tilbage igen. Siden jeg sidst har skrevet, er der sket en del. Jeg har været på  motivationskursus i Politihundeforeningen - det var rigtig sjovt. Min 'mor' og jeg var så gode, at vi godt kunne blive medlemmer.
Det kræver en del træning, men det har jeg jo ikke noget imod. Jeg elsker at lave noget 😀. Faktisk kan jeg godt blive lidt overstadig hvis ikke jeg har lavet noget en hel dag.
I dag var jeg ude at gå et fremmedspor, dvs. at min 'mor' ikke havde lagt sporet og derved ikke vidste hvordan sporet var eller hvor mange genstande der var på.
Det gik bare rigtig fint, jeg gik hele sporet og fandt også de genstande der lå på det, så det fik jeg meget ros for🤭.

Søndag d. 04/12-2011

Det er godt nok længe siden jeg sidst har fortalt om hvordan det går. Men det går rigtig godt. 😀 Min 'mor' og jeg har haft så travlt med at træne, at jeg ikke har haft tid til at skrive. Vi var lige ved at være klar til en Færdselsprøve, da jeg begyndte at "få fluer på loftet", som min 'mor' kalder det. Bare fordi jeg lige prøver hende lidt af en gang i mellem .  Vi har en lille diskution i øjeblikket om hvorvidt jeg skal blive liggende i langtidsafdækningen, jeg synes jo det er fristende at rejse mig når de andre godt må løbe rundt på træningsbanen - men min 'mor' er ikke helt enig.😥 På et eller andet tidspunkt bliver jeg nok nødt til at give efter, for hun bliver så gal hver gang jeg rejser mig - men jeg vil bare så gerne lege 🙃.

Søndag d. 21/8-2011

Det har været en helt almindelig uge, men det er også meget rart en gang i mellem.  Nåh jo forresten -  jeg blev da 14 mdr. i tirsdags. 😀

Søndag d. 14/8-2011

Selv om vi også har haft ferie i denne uge, har vi alligevel fået trænet noget. Jeg har det også bedst når jeg har lavet noget i løbet af dagen - siger min 'mor' - ellers kan jeg godt være lidt utålelig om aftenen .
Kasper har fødselsdag i dag, så vi har haft gæster til brunch. Jeg fik heldigvis et kødben i stedet for.

Søndag d. 7/8-2011

Nu er vi kommet hjem fra Læsø igen, det var en god ferie - bortset fra, at det næsten var for varmt, men der skal mere til for, at få mig til at ligge på den lade side😉.  Vi var ved stranden - det er altså super sjovt, at løbe og lege i vandkanten - man føler sig næsten som barn (øhh hvalp påny) - Nåja jeg er da stor nu, næsten 14 måneder 🤩.

Søndag d. 31/7-2011

I går ankom vi til Læsø. Vi kørte i min 'far's' bil - ikke fordi hans bil ikke er god at køre i, men det bur, de havde købt til bilen 😮, det føltes som om det var på størrelse med en skotøjsæske. Jeg er jo vant til det store luksus bur, min 'mor' har i sin bil. Der hvor vi købte buret sagde han, at det var den rigtige størrelse til sådan en Schæfer dreng som mig - der var da også plads nok - men jeg skulle godt nok lige vænne mig til det. 

Søndag d. 17/7-2011

Man kan godt mærke, at det er sommerferie tid - der er ikke så mange til træning. Men min 'mor' og jeg har væet der hver gang - vi har først ferie om en uge. Vi træner en del apport i øjeblikket - og det er nok fordi jeg tygger lidt rigeligt i den , men jeg eeelsker at tygge i alt mit legetøj - så det er lidt svært at vænne sig af med. Men min 'mor' mener, at jeg nok skal få det lært🙂.

Søndag d. 3/7-2011

Min 'Mor' og jeg har fundet på en sjov leg, når vi går tur om eftermiddagen. Når vi kommer ned til en mark med højt græs, så kaster hun bolden ind i græsset og så skal jeg løbe ind og finde bolden - det er altså ret sjovt. Nogle gange kan der gå ret lang tid før jeg får snuset den op, men jeg holder samtidig øje med, at min 'Mor' ikke lige pludselig er gået videre 😎.  Jeg tror godt hun er klar over, at jeg holder øje med hende, for hun siger tit "søge" - så jeg kan høre hvor hun er, lige når jeg kigger op efter hende.

Søndag d. 19/6-2011

Udover at jeg har haft fødselsdag, har jeg også leget med Bailey, en sød tævehund. Vi mødes nogle gange ovre ved golfbanen og så leger vi. I dag hvor det er ret varmt fandt hun på, at vi skulle bade i en af de kunstige søer derovre. Det havde jeg ikke lige prøvet før, så jeg sprang ud i søen med et ordentligt plask - havde min 'mor' set det, havde hun sagt, at jeg ikke havde fået mange poing for det kunstneriske udtryk (jeg er ikke altid så elegant i mine udfoldelser - nok lidt for 'bulder'-agtig)  men vi havde det sjovt.

Torsdag d. 16/6-2011

I dag er det min fødselsdag, og jeg er blevet 1 år🤩. Jeg fik et dejligt kødben til dessert her til aften - mums.
Tak til jer som sendte mig en hilsen på dagen (både på SMS og her på siden), det blev jeg glad for😀.

Søndag d. 29/05-2011

Hej igen - så er det allerede 2 måneder siden I sidst har hørt fra mig - som tiden dog flyver😮. Jeg synes ikke lige der har været sket så meget, som jeg kunne fortælle - og så - når jeg tænker mig lidt om, så er der alligevel sket lidt.
Jeg har været på ferie på Læsø,  det var sjovt bortset fra, at jeg havde lidt vokseværk (det har jeg faktisk haft 2 gange siden jeg sidst har skrevet), så de fleste dage blev det bare til nogel korte gåture. Vi nåede dog at komme på stranden, det var helt vildt med de der bølger.
Det går stille og roligt fremad med træningen 🙂, jeg glæder mig hver gang vi skal afsted. Vi går også på klikkerkursus, det synes min 'mor' er spændende, og får nogle go'e ideer derfra - som jeg så skal være prøveklud på  - det er sjovt for jeg elsker at lave noget sammen med nogen.
Så er min 'storesøster' Sandra flyttet hjemmefra - det er lidt underligt, at hun ikke er inde på sit værelse længere😥.

Søndag d. 20/3-2011

I onsdags blev jeg 9 måneder gammel.  

Søndag d. 13/3-2011

I eftermiddags da jeg var ude at gå med min 'mor' mødte vi Thyr, han er en stor (ca. 60 kg.) blanding af en Broholmer og en Rottweiler tror jeg det var. Han er en rigtig god hund og sjov at rende rundt med.😀  Vi gik en meget lang tur hvor vi kunne løbe løs og lege sammen - det var en super tur🤩.

Søndag d. 6/3-2011

I går da jeg var til træning blev jeg fotograferet mens jeg lavede C-arbejde. Det blev nogle rigtig gode billeder som kan findes her på min hjemmeside.

Søndag d. 27/2-2011

Det går stadig fint med træningen. Min 'mor' og jeg træner lydighed hver dag, både om morgenen og om eftermiddagen.

Søndag d. 20/2-2011

Nu er mit voksevæk overstået, og jeg er klar til at lave noget igen. Jeg har bl.a. været til ringtræning - det er alså ikke lige mig, og vist heller ikke lige min 'mor', men hun siger, at jeg har godt af det sociale i det.🤨

Søndag d. 13/2-2011

I denne uge har jeg haft lidt vokseværk i mit ene bagben, så der har jeg ikke lavet så meget. Men jeg er jo ikke så god til at 'ligge stille', for jeg får opsamlet så meget energi, at det næsten 'tager pippet' fra min mor.

Søndag d. 6/2-2011

Jeg er begyndt at gå mere spor nu, hvor sneen er smeltet. Vi kommer stadig regelmæssigt ovre ved golfbanen - hvor jeg kan løbe løs - og nogle gange er der også andre hunde jeg kan lege med😀.

Søndag d. 30/1-2011

Det har været en helt almindelig uge, hvor vi har trænet både spor, lydighed og c-arbejde.🙂

Søndag d. 23/1-2011

Jeg har ikke gået så meget spor mens det har været sne, men nu er vi rigtig begyndt igen. Det kan jeg stadig godt li' - nu er min 'mor' begyndt at lægge genstande på sporet 🤨- det skal jeg lige vende mig til - men det går rimelig godt med at dække af ved dem - specielt dem med guffer i.

Søndag d. 16/1-2011

Min 'mor' er begyndt at lave selvkontrolsøvelser med mig. Bl.a. står hun og svinger rundt med min bold uden, at jeg må hoppe op efter den - det er jeg ret godt til😉 men jeg bliver super glad når hun siger FRI, og kaster bolden så jeg kan løbe efter den.
Jeg er forresten 7 mdr. gammel i dag😀.

Søndag d. 9/1-2011

Jeg elsker vores gåture ovre ved golfbanen - der kan jeg løbe løs og nogle gange møder vi andre hunde som jeg kan lege med.
Vi har altid en bold med, så vi også kan træne lidt lydighed samtidig.
Vi har været til træning som vi plejer, både tirsdag og lørdag. Jeg er ret godt til at lave lydighed, mens der er nogen der laver c-arbejde i den anden ende af træningspladsen😉.

Søndag d. 2/1-2011

Jeg har hver dag været ude at gå en lang tur i sneen, det kan jeg rigtig godt li'. Vi går ovre ved golfbanen og rundt om fodboldklubben, for der kan jeg løbe løs.
Jeg har også været ude at gå spor i den dybe sne - det var lidt underligt🤔.
Så har vi været i Vallensbæk et par gange for at træne. Det er lidt besværligt  i al sneen, men jeg får da noget ud af det. Den ene gang var der også en 4 år gammel hunhund jeg kunne lege med.
Jeg har også holdt min første nytårsaften - fyrværkeri  det kan jeg ikke li' og det er fordi at der, et par dage før nytårsaften da jeg var ude at gå aftentur som jeg plejer, blev skudt et helt batteri af lige rundt om hjørnet hvor jeg bor - der blev jeg godt nok forskrækket og bange😮.  Men da klokken slog 12 nytårsnat fik jeg det lækreste kødben, så jeg glemte næsten helt fyrværkeriet.
Jeg har igen været i skoven og lave runderinger - det er bare den bedste slags træning .

Søndag d. 26/12-2010

I mandags var jeg hos dr. dyr, jeg havde ondt i mit ene forben, og ville ikke så gerne støtte på det. Da hun ikke lige kunne pege på noget udover at jeg var lidt øm på min ene overarm - kunne være vokseværk - forslog hun, at jeg skulle røntgenfotograferes dagen efter for, at være sikker på at det ikke er noget alvorligt. Men det er ikke sjovt at være en hel dag hos dr. dyr😥, min 'mor' havde aftalt at jeg skulle hentes kl. halv fire, men da kl. var halv tre ringede de efter hende, fordi jeg hylede og havde ødelagt både min line og min sele. Jeg tror de tænkte, at jeg havde damp. Men røntgenbillederne var heldigvis fine🙂, et par dage efter var jeg klar igen - så jeg har måske lieg slået benet ude i sneen (der er jo is nedenunder nogle steder).

Juleaften havde vi gæster, og da de skulle have lækker julemad, fik jeg det også - røgede og tørrede lamme-ribben - Uhmmm😀.
I dag var jeg med min 'mor' til juleskue i Slagelse, men det var nu ikke så sjovt som jeg havde troet - der var ikke så mange der ville hilse på mig😥 - de havde alle travlt og skulle se fine ud.

Søndag d. 19/12-2010

Da jeg nu er blevet et halv år gammel, vil jeg fremover kun opdaterer min dagbog en gang om ugen - nemlig om søndagen.
I dag holdt vi Sandra's fødselsdag - det var hyggeligt med en masse gæster🙂.
Men desværre havde jeg stadig ondt i mit forben og haltede derfor😥.

Lørdag d. 18/12-2010

Vi har været til træning i Vallensbæk - der var ikke så mange, men jeg fik da både trænet - selvom det er lidt besværligt at traske rundt i sneen - og leget.
Da jeg elsker sne og kulde har jeg ikke noget imod at blive dækket af i sneen😉.
Da vi kom hjem havde jeg lidt ondt i mit højre forben.

Fredag d. 17/12-2010

Det har været en helt almindelig dag i dag, hvor vi har trænet og gået tur i sneen.

Torsdag d. 16/12-2010

I dag er vi 2 der har fødselsdag, Sandra bliver 23 år  - hurra😀, og jeg bliver et halvt år 🙂. Og så er det også snevejr - så kan det bare ikke blive en bedre.

Onsdag d. 15/12-2010

Tirsdag d. 14/12-2010

Mandag d. 13/12-2010

Jeg nyder stadig sneen på vores gåture - det er skønt at rule sig i🙃.

Søndag d. 12/12-2010

Der sker mange ting i kroppen på en lige nu, f.eks. er jeg lige pludselig begyndt at 'lette ben' når jeg skal tisse. Det er lidt underligt og nogle gange er jeg lige ved at vælte, når jeg gør det.😮

Lørdag d. 11/12-2010

Så stod den igen på træning i Vallensbæk, selv om det er December og sne skal man da ud alligevel - det er bare ikke alle der synes det - for vi var ikke så mange i dag.

Fredag d. 10/12-2010

Min 'mor' har arbejdet hjemme, så det har været en stille og rolig dag.

Torsdag d. 9/12-2010

Her til eftermiddag mødte vi en dalmatiner lige uden for haven - hun er så sød at hilse på. Så gik vi over ved golfbanen hvor jeg kan løbe løs, og på vejen tilbage mødte vi en lille ruhåret hønsehund, han var også sjov at hilse på.

Onsdag d. 8/12-2010

I dag var det min 'far' der kom først hjem. Men han skulle side og arbejde, så han havde ikke så meget tid til mig - og så var det jeg tænkte - hvad skal jeg lige finde på.  Jo - jeg kunne jo løbe ud i haven - men hvad skulle jeg lave derude - så fik jeg øje på posen med grillbriketter waw hvor ser de flotte ud på den hvide sne. Det var jeg vist desværre ene om at synes😥.

Tirsdag d. 7/12-2010

I morges mødte vi Neo - det var hyggeligt at møde ham igen - det er flere uger siden vi sidst sås - vi leger rigtig godt sammen, og skal lege igen på lørdag.
I dag arbejdede min 'mor' hjemme - så jeg har bare ligget i slappet af rundt omkring i huset.
Til aften var jeg til byttedrift i Vallensbæk - der bed jeg igen i hvalpeærme - det er super sjovt.🙃

Mandag d. 6/12-2010

Jeg var alene hjemme i dag - det er stadig for koldt at ligge i bilen. Jeg har også trænet lidt lydighed indendørs - og så var jeg ude at gå en lang tur i sneen.

Søndag d. 5/12-2010

Det har været en rigtig slappe dag - i dag.  Jeg fandt dog en pose jord oppe i vores skur, så den har jeg spredt pænt ud over sneen på græsplænen - men ud fra min 'mors' ansigtsudtryk, var det vist ikke det rigtige tidspunkt at gøre det på🤔.

Lørdag d. 4/12-2010

Til hundetræning i Vallensbæk lavede vi runderinger i skoven - det var bare cool, jeg fandt ret hurtig ud af, at jeg skulle give hals når jeg fandt figuranten😀.
Jeg var også ude og bide i hvalpeærme - det gik også fint.
Om eftermiddagen var vi ude og gå en laaang tur i sneen, men så var jeg også klar til at slappe af, da vi kom hjem.

Fredag d. 3/12-2010

I dag har jeg igen været ude og gå en lang tur i sneen, det er sjovt at løbe efter snebolde. Det er svært at træne lydighed i den høje sne, så det gør vi der hjemme i stedet for.

Torsdag d. 2/12-2010

6 timer var jeg alene hjemme i dag, jeg har opført mig pænt og ikke ødelagt noget - men sikke en energi man får oparbejdet på så mange timer🙃.
En lang tur i sneen og lidt indendørs leg/lydighed tog det værste af krudtet.

Onsdag d. 1/12-2010

Min(e) ulvetime(r) er ikke nær så slemme mere, nu kan jeg efterhånden tales fra at bide i ting og fødder - og det er min familie vist meget glade for😀.

Tirsdag d. 30/11-2010

I dag skulle jeg være rigtig alene hjemme - for min 'mor' skulle på arbejde og det er alt for koldt at ligge i bilen i disses dage, hvor det er frostvejr om dagen.
Men det gik også fint - og så kom Kasper tidligt hjem - så jeg var ikke alene så længe.
Til aften var vi til byttedrift i Vallensbæk - det gik som sædvanligt fint. Forøvrigt tabte jeg min sidste hvalpetand til træningen, så nu varer det ikke længe før jeg har et flot nyt hvidt 'gebis'😀.

Mandag d. 29/11-2010

Min 'mor' arbejdede igen hjemme i dag, og jeg har bare ligget og slappet af rundt omkring - der er bare for hyggeligt🤩. Nu hvor jeg har lært at slappe af om dagen er det rart ikke, at skulle være alene selv om min 'mor' arbejder hjemme.

Søndag d. 28/11-2010

I dag har været slappe af dag - med leg i sneen.

Lørdag d. 27/11-2010

Så er det igen snevejr - der ligger efterhånden meget sne - små 30 cm. Træningen i vallenbæk blev ikke til så meget - der var for meget sne og det sneede stadigvæk om formiddagen. Min 'mor' og jeg var dog lige ude og træne lidt i sneen - med snebolde.
Hvalpetræningen i Rødovre var aflyst - der var for mange der ikke kom - det var ærgerligt, for det var sidste gang der var træning i år😥.

Fredag d. 26/11-2010

Både om morgenen og om eftermiddagen når vi går tur, leger vi i sneen - der er bare sagen😀. Ind imellem bruger vi også sneboldene til at træne med istedet for den rigtige bold.

Min 'mor' arbejdede hjemme i dag, og når hun gør det, plejer hun at lade som om hun tar' på arbejde - så skal jeg være i bryggerset - og så sætter hun sig ind i deres arbejdsværelse, og så 'tror' hun, at jeg ikke ved at hun er der😎.
Men i dag tænkte jeg, at det var da ikke nødvendigt - jeg lægger mig da bare ud i bryggerset og slapper af som jeg plejer når jeg er alene, og så kan hun sidde lige inde i køkkenet og arbejde - det er da meget hyggeligere når vi er sammen🙂.

Torsdag d. 25/11-2010

Sikke et vejr, det har været i dag - det har sneet en hel masse - det er bare så cool - jeg eeeelsker sne. Min 'mor' og jeg går over ved en golfbane ikke så langt fra hvor vi bor - for der kan jeg løbe løs og så leger vi i sneen🙃.

Onsdag d. 24/11-2010

Jeg var alene hjemme i dag, det er jeg stadig god til - jeg får noget rigtig lækkert at spise med ud i bruggerset og så ligger jeg der og slapper af, til der kommer nogen hjem igen.

Tirsdag d. 23/11-2010

Endnu en 'dag på arbejdet' - det er nu meget sjovt at være med på arbejde, for så kommer jeg jo lige ud en ekstra gang og går tur og træner lidt🤩.
Til aften var jeg til byttedrift i Vallensbæk, det gik meget fint - det synes jeg altså stadig er cool🙃.

Mandag d. 22/11-2010

I dag har bare været en 'almindelig dag på arbejdet', og ellers er der ikke sket noget særligt.

Søndag d. 21/11-2011

Jeg har været ude og prøve min nye sporsele i dag, den var rigtig god.
I eftermiddags var vi ude i lufthavnen og hente min 'far', han havde været 10 dage i Las Vegas. Nøøj, hvor blev jeg glad for at se ham igen😀. Der var forøvrigt mange spændede ting at opleve ude i lufthavnen.

Lørdag d. 20/11-2010

Vi var ude og gå spor til træningen i Vallensbæk. Det gik fint. Jeg har fået nyt halsbånd og sporsele i dag. Sporselen er fordi jeg trækker lidt for meget på sporet, halsbåndet bruger vi når vi går tur i stedet for kæden. I eftermiddags til hvalpetræningen lavede vi forskellige lydighedsøvelser. Jeg er blevet rigtig god til at være opmærksom på min 'mor'. Når vi træner med bold, behøver hun ikke holde fast i linen, for jeg løber ingen steder selvom de andre hvalpe er lige i nærheden🙂. Jeg tabte forøvrigt 4 tænder til træningen i dag 🤒, så nu har jeg snart ikke flere hvalpetænder tilbage - faktisk har jeg kun 2 hvalpe-hjørnetænder tilbage.

Fredag d. 19/11-2010

Her til morgen var det snevejr, jeg skulle lige til at løbe ud af døren, da jeg mærkede nogle underlige hvide ting falde ned på min snude🤨. Jeg lagde mig lige lidt i døråbningen og studerede det lidt - så tog jeg mod til mig og gik ud.
Da jeg så kom over på græsset, så blev jeg helt vild - det var så sjovt at rulle rundt i og lege med.

Torsdag d. 18/11-2010

I dag har været en rigtig slappe af dag, så jeg havde altså lidt krudt i rumpen da det blev aften🙃.

Onsdag d. 17/11-2010

Jeg har sovet godt i nat, så nu er jeg helt frisk igen.
Jeg er efterhånden god til at blive både i sit og dæk, mens min 'mor' går lidt væk fra mig🙂.

Tirsdag d. 16/11-2010

Jeg har ikke sovet så godt i nat, jeg havde dårlig mave og var oppe 3 gange i løbet af natten. Da jeg så skulle med min 'mor' på arbejde kastede jeg op i bilen🤒, så vi måtte køre hjem igen. Så jeg har ligget i bryggerset i dag, indtil Kasper kom hjem.
Jeg har været rigtig god til selv at lege ude i haven i eftermiddag. Nu er det også som om det er gået væk i maven igen🙂.

Mandag d. 15/11-2010

Det gik som sædvanlig godt til byttedrift i dag. Selvom jeg mangler nogle tænder kan jeg godt holde fast alligevel🙂.

Søndag d. 14/11-2010

Den øverste del af mit ene øre har hængt lidt i en periode 😥 - men wupti i dag hvor jeg har tabt min første hjørnetand - så står begge mine ører lige så fint op😀.
Det er vist rigtig sæson for kredsmesterskaber, for på agility holdet blev der også afholdt kredsmesterskab. Min 'mor' var der ovre for at kigge på, men der blev også tid til, at gå tur og træne lidt. 
I eftermiddags tog jeg mig igen en lille lur ude i køkkenet.
Til gengæld blev jeg helt vild i dag, da jeg havde ulvetime jeg for frem og tilbage i gangen for så til sidst at falde omkuld og sove.

Lørdag d. 13/11-2010

Der var kredsmesterskaber i Vallensbæk i dag, og derfor ikke almindelig træning.
Vi var dog alligevel ude at træne lidt selv - min 'mor' og jeg.
I eftermiddags var vi til hvalpetræning i Rødovre. Jeg har altså lidt svært ved at koncentrere mig, når de andre hvalpe er der - de er så sjove at lege med, men i dag fik jeg først lov til at lege efter vi var færdige med træningen🤨.
Jeg er blevet lidt bedre til at slappe af, når jeg kommer hjem fra træning. I dag lagde jeg mig til at sove en lille times tid sidst på eftermiddagen 🤩- det tror jeg min 'mor' blev meget glad for.

Fredag d. 12/11-2010

Jeg har været alene hjemme i dag, og det klarede jeg fint. Og så har jeg også  været ude og gå ture og trænet lydighed. 

Torsdag d. 11/11-2010

I dag i lydighed trænede vi, at jeg skulle blive siddende mens min 'mor' gik lidt væk fra mig, det gik nogenlunde - der var dog et par gange hvor jeg rejste mig.

Onsdag d. 10/11-2010

Jeg træner lydighed flere gang om dagen, både om morgenen når vi går morgentur og til frokost og så lidt igen om eftermiddagen. Jeg er rigtig god til at sidde 'på plads' og jeg er også begyndt at gå lineføring🙂 - det går også godt.

Tirsdag d. 9/11-2010

I dag var jeg også til byttedrift efter 'vi' havde været på arbejde - denne gang i Vallensbæk - det gik lige så fint som i går😉.

Mandag d. 8/11-2010

Efter 'vi' havde været på arbejde - var det igen til til byttedrift i Rødovre. Selvom jeg har nogle løse tænder holder jeg stadig godt fast.
Bagefter gik vi en tur - men hold op hvor det blæste og alle de blade der bare for rundt i luften - man bliver jo helt kulleret af, at løbe efter dem. Jeg tror også min 'mor' synes jeg var lidt 'for meget' lige på den tur.

Søndag d. 7/11-2010

I formiddags var jeg i Frederikssund, hvor der var kombiskue - min 'kennel mor og far' var også deroppe, så dem skulle jeg op og hilse på. Det var sjovt at møde dem igen. Det var en god tur, for jeg fik også hilst på 2 af mine kuld-søstre😀.
Senere var vi til fødselsdag hos Kasper og Sandra's fætter Niklas - han blev 18 år.

Lørdag d. 6/11-2010

Så er det igen store træningsdag. I formiddags var jeg med min 'mor' i Vallensbæk hvor jeg både lavede lidt lydighed og byttedrift.
Og i eftermiddags var vi så i Rødovre til hvalpetræning. Der legede jeg med Isi, men det fandt min 'mor' ud af ikke var så smart, for så kunne jeg ikke rigtigt koncentrere mig bagefter. Jeg skulle prøve at stå bundet af, mens min 'mor' gik lidt væk fra mig - det synes jeg ikke var nogen god ide, så jeg begyndte at gø - og det var vist lige netop det jeg ikke skulle gøre😥 men jeg synes altså ikke det er sjovt hvis hun går for langt væk.

Fredag d. 5/11-2010

I dag var jeg igen alene hjemme og det er jeg efterhånden ret god til, jeg gnaver ikke i noget jeg ikke må.🤩

Torsdag d. 4/11-2010

I dag var jeg alene hjemme i bryggerset - det gik faktisk meget godt - jeg lå jo og slappede af meget af tiden - så jeg rigtig kunne være frisk når der kom nogen hjem .
Jeg var også ude og gå spor - min 'mor' synes vist jeg er lidt for ivrig efter at komme ud til sporet, så jeg 'sjusker' lidt i starten af det - men det finder hun vel en løsning på .

Onsdag d. 3/11-2010

Det har været en slappe dag i dag. Jeg var med 'mor' på arbejde og bagefter var vi ude og gå spor.

Tirsdag d. 2/11-2010

I dag var jeg igen til byttedrift - og det gik også godt - jeg er rigtig godt til at gø, for at få skindet - og det går også stadig godt med at slippe det igen. Men inden jeg slipper skindet, skal det lige have en ordentlig rusketur😀.

Mandag d. 1/11-2010

Det gik godt til byttedrift - jeg havde min nye sele på - den er rigtig god.

Søndag d. 31/10-2010

I dag var vi nede i Vallensbæk og træne for os selv - det gik rigtig fint.
Jeg er god til at koncentrere mig om min 'mor' selv om der sker andre ting om kring mig🙂.

Lørdag d. 30/10-2010

I formiddags var jeg med min 'mor' til træning i Vallensbæk  og om eftermiddagen var jeg til hvalpetræning i Rødovre.
Det gik rigtig fint til hvalpetræning. Vi kunne træne uden line ind i mellem. Til sidst legede jeg med 2 andre hvalpe - det var sjovt. På et tidspunkt synes min 'mor' at legen skulle stoppe og så løb hun og kalde på mig. I starten var jeg ligeglad, men da hun løb længere og længere væk blev jeg meget i tvivl om jeg skulle blive ved hvalpene eller om jeg skulle løbe over til hende. Til sidst valgte jeg min 'mor' - og det tror jeg hun blev glad for😀.

Fredag d. 29/10-2010

I dag har også været en stille og rolig dag, uden de store oplevelser. Jeg har haft min ulvetime(r) til aften som jeg plejer. Det betyder, at når jeg er ved at blive træt, så bider jeg i alt hvad der er i nærheden af mig og, at jeg er meget svær at få talt fra bideriet. Så nogle gange må jeg lige køle af nogle minutter for mig selv.

Torsdag d.28/10-2010

I dag har jeg været alene hjemme i 4½ time, det gik meget godt selvom jeg var lidt rastløs til sidst.

Onsdag d. 27/10-2010

Det har været en stille og rolig dag - 'Vi' har været på arbejde og ellers ikke lavet noget specielt.

Tirsdag d. 26/10-2010

Efter 'vi' havde været på arbejde, var jeg til byttedrift i Vallensbæk.
Jeg kunne selvfølgelig godt huske hvad jeg havde lært i går, så jeg gøede med det samme at figuranten stod klar med skindet😀.

Mandag d. 25/10-2010

Så var det igen hverdag og jeg har været med min 'mor' på arbejde.
Jeg var også til byttedrift i Rødovre - der skulle jeg lære at gø.
Jeg kan godt gø - ret højt endda🙃, men nu skulle jeg gøre det for at få lov til at bide i skindet. Det gjorde jeg også, men først da figuranten gemte sig i et skjul.

Søndag d. 24/10-2010

Jeg har været til ringtræning i dag - sådan noget man bruger til hundeudstillinger, hvor man skal trave rundt i en ring sammen med sin hundefører. Det var altså kedeligt😠.
Jeg måtte ikke snakke med de andre hunde - og det vil jeg jo så gerne - men skulle bare løbe rundt og rundt og så pludselig stoppede vi op og så skulle jeg stå helt stille med det ene bagben lidt længere tilbage end det andet🤨.
Godt min mor ikke er til udstillinger.

Lørdag d. 23/10-2010

Til træningen i Vallensbæk var vi ikke så mange i dag. Vi gik en tur rundt på banen mens der var c-arbejde og det gik meget godt - jeg var da ikke nær så 'kulleret'  som i Mandags i Rødovre.

Fredag d. 22/10-2010

Jeg var ovre på en stor fodboldbane og gå spor i dag, sikke en masse plads der var at løbe rundt på. Det var også et godt sted at træne lydighed😀.
Ellers har det været en stille og rolig dag.

Torsdag d. 21/10-2010

I dag var jeg ude at gå spor i blæsevejr, det var lidt sjovt, men også distraherende, med alle de blade der fór rundt i luften. men det gik faktisk meget godt😀 alligevel.

Onsdag d. 20/10-2010

I dag er det også gået godt på sporet. Og ellers har jeg været ude og gå tur og leget og trænet i haven.

Tirsdag d. 19/10-2010

Det har været en rigtig slappe af dag i dag, for min 'mor' havde ondt i hovedet😥, så hun havde ikke lyst til at lave så meget.
Jeg mødte dog en dalmatiner, da vi var ude og gå tur i eftermiddags - hun var rigtig sød at lege med🙂.

Mandag d. 18/10-2010

I dag var jeg igen heldig at komme med min 'mor' på arbejde😀. Jeg sprang - ja okay, jeg skulle lige have en til at løfte mine bagben - ind i bilen i morges.
Til aften var vi i Rødovre til byttedrift, det gik fint. Min 'mor' synes vist jeg er lidt for ivrig inden jeg når ned til figuranten, men jeg synes jo bare det er så sjovt at lege med ham🙃.

Søndag d. 17/10-2010

Jeg har igen været til agility, og det synes jeg stadig er sjovt.
resten af dagen var jeg hjemme i haven og tullede rundt.

Lørdag d. 16/10-2010

I dag er jeg 4 måneder gammel - sikke tiden er fløjet afsted.😀
I dag har det været 'store træningsdag', jeg har både været i Vallenbæk og i Rødovre for at træne. Og da jeg så kom hjem, var mit hundehus blevet samlet og sat ind i hundegården - det er alså så cool  nu skal jeg bare lige vænne mig til at være derude.

Fredag d. 15/10-2010

Jeg gik et rigtig langt spor i dag, og det gik helt fint🙂.
Og ellers har jeg leget og trænet ude i haven.
Og så kom min 'far' hjem, han havde været ud og rejse et par dage - nøj, hvor blev jeg glad for at se ham igen🙃.

Torsdag d. 14/10-2010

I morges mødte jeg Neo igen😀 - desværre skal han på ferie nu, så det varer 14 dage før jeg ser ham igen - gad vide hvor store vi så er blevet🤩.
Lige som i går, var jeg igen ude at lave lidt gade træning til frokost, i dag også med kontaktøvelser - jeg kiggede da på hende indimellem - men der skete altså også mange spændende ting rundt omkring 
Jeg får flere og flere rokketænder kan jeg mærke😮, men mine nye fortænder er ved at være store og flotte😀.

Onsdag d. 13/10-2010

I dag til frokost har jeg været ude og lave gadetræning, min 'mor' arbejder ved et stort vejkryds, så det var vi ude og gå rundt i, mens der kørte store lastbiler og meget andet forbi - men det tog jeg selvfølgelig helt cool 😉- også selvom vi måtte stå og vente ude midt i krydset.
Og så var jeg også lige ude og gå spor😀.
I eftermiddags var jeg ude at lege med Neo - han er så sød og vi legede rigtig godt sammen.
Bagefter var vi hjemme i haven og lege og træne.

Tirsdag d. 12/10-2010

Min 'mor' arbejdede hjemme i dag, men vi var igen ude og gå spor ved frokosttid, lige som når "vi" er på arbejde.
I eftermiddags var Kasper, min 'mor' og jeg nede og så på hundehus til mig😀, et stort flot et - faktisk så stort, at det ikke kunne være i min 'mors' bil - så vi måtte køre hjem igen uden hundehus, så jeg må vente til weekenden før jeg får hus på min lille matrikel (hundegården).

Mandag d. 11/10-2010

I dag har jeg igen været med min 'mor' på arbejde. Jeg var også ude og gå spor😀.
Til aften var jeg ved stranden med Rosa, det var sjovt, men jeg fik ikke lov til at soppe så længe 😠, det var fordi min 'mor' synes jeg drak lidt for meget vand - bare så ærgerligt for jeg elsker vand. Men hun sagde noget om, at jeg kunne få dårlig mave af alt det saltvand🤨.

Søndag d. 10/10-2010

Vi har været til agility i dag, og det er jeg stadig meget glad for😀.
I eftermiddags var vi ude i haven og træne - det gik rigtig fint, vi trænede kontaktøvelser med bolde og guffer, og apport med bold.

Lørdag d. 9/10-2010

Min 'mor' og jeg var på agility kursus i dag, der skulle vi lære hvordan min 'mor' skulle stå i forhold til de redskaber jeg skulle igennem, for at hjælpe mig til at vælge den rigtige vej gennem banen.
Om aftenen var vi på besøg hos Mulle og Valde, som er 2 ruhårede gravhunde. Mulle gad slet ikke snakke med mig hun knurrede bare😥. Men Valde ville godt så vi fór rundt i deres have og legede🙂. 

Fredag d. 8/10-2010

Min 'mor' og jeg var ovre og gå tur ved en skole i dag, vi kom lige da alle børnene havde fået frikvarter. Mange af børnene kom over for at hilse på mig - det var hyggeligt. Vi gik hen på en græsplæne ved siden af skolen for at træne lidt - der løb også nogle børn og legede. Jeg tror lige min 'mor' ville prøve mig af, for hun slap min snor mens vi trænede for, at se om det var hende eller børnene jeg helst ville lege med - og jeg valgte selvfølgelig min 'mor' 🤩.

Torsdag d. 7/10-2010

Nu har jeg igen tabt en fortand - det går lidt hurtigt synes jeg, tænk hvis alle mælketænderne falder ud inden de nye kommer 😮 - hvad vil alle de søde tæve hunde ikke tænke når de ser mig.

Onsdag d. 6/10-2010

I dag opdagede min 'mor' at jeg havde tabt en af min små fine fortænder, jeg synes også det er begyndt at klø lidt i gummerne🤔, så jeg gnaver en hel del i ting.
Jeg tror de glæder sig til, at mine skarpe hjørnetænder falder ud, for når jeg bliver meget ivrig eller er træt, så kan jeg godt finde på at bide i deres hænder eller fødder.

Tirsdag d. 5/10-2010

Jeg var igen med min 'mor' på arbejde i dag - det synes jeg er alletiders, for så skal jeg ikke ligge hjemme i bryggerset helt alene. Jeg begyndte nemlig at lade som om jeg ikke ville ind i bryggerset når vi kom hjem fra vores gåture, og så fandt min 'mor' på at tage mig med på arbejde i stedet for😉 - og selvom jeg ligger i bilen meget af tiden - så synes jeg det er meget rarere.
Til træning i Vallensbæk i dag mødte jeg en meget mavesur tæve , hende kunne jeg ikke li' - Nøjj, hvor hun gnavede af mig - jeg blev faktisk ret bange for hende - men så mødte jeg heldigvis Chanel bagefter og hun er bare så sjov at lege med😀 og så glemte jeg helt hende den sure.

Mandag d. 4/10-2010

I dag var jeg igen med min 'mor' på arbejdet. Det er faktisk meget hyggeligt - jeg ligger og hviler mig i hundeburet om formiddagen, så til frokost kommer min 'mor' og går tur med mig og jeg kommer også ud og gå spor🙂 - og så er jeg klar til en morfar igen om eftermiddagen inden vi skal hjem.

Søndag d. 3/10-2010

I dag har jeg været stille - meget stille - jeg havde fået snadret i et eller andet så jeg havde fået dårlig mave🤒.

Lørdag d. 2/10-2010

I dag var jeg med min 'mor' til træning i Vallensbæk, vi var lige ude og lave lidt lydighed inden hun skulle have sit ABC hold. Om eftermiddagen var vi til hvalpetræning i Rødovre. Jeg vil dog hellere lege med de andre hvalpe  end træne kontakt og lydighed, så da vi skulle lave indkald, så lod jeg lige som om jeg ikke hørte det og skyndte mig over til nogle af de andre hvalpe.

Fredag d. 1/10-2010

Når jeg ser min 'mor' tage sporflaget ud af bilen, så kan jeg næsten ikke vente til jeg skal ud og gå sporet - det kan bare ikke gå hurtigt nok med at nå frem til flaget. Og inden man får set sig om er sporet overstået, jeg tror godt hun må lave sporet lidt længere næste gang.😎

Torsdag d. 30/9-2010

I dag var jeg med min mor på arbejde - det vil altså sige, at min mor arbejdede og jeg lå på ryggen og tog mig en lur nede i bilen i mit hundebur🙃 - jeg elsker mit hundebur😀 det er det bedste sted at sove om dagen.

Onsdag d. 29/9-2010

I dag fik jeg kogt kylling på sporet, så jeg anstrengte mig rigtig meget for at følge det - Uhmm🤩.
Jeg troede lige, at jeg var på vej til at få nogle flotte ører der selv kunne stå, men nu er det ene øre faldet helt ned igen😥 - min 'far' og 'mor' siger, at det kan være fordi jeg snart skal til at skifte tænder🤒.

Tirsdag d. 28/9-2010

I morges mødte jeg Neo som er en ridgeback, han er vist 3 uger ældre end mig og vi leger så godt sammen.
I dag har jeg ellers bare slappet af - det er altså også rart bare en gang i mellem 🙂.

Mandag d. 27/5-2010

Så har jeg igen været til byttedrift - nu er jeg blevet lidt bedre til at slippe. Og da jeg var færdig bar jeg skindet næsten helt op til bilen - og det er altså ret langt🤩.

Søndag d. 26/9-2010

I dag var jeg igen til agility, det er altså bare alletiders😀. Nu er mine ben også blevet så lange, at det er blevet nemmere at komme igennem hjulet😉.

Lørdag d. 25/9-2010

I dag havde jeg min kusine Luna på besøg, det var bare hyggeligt😀. Vi legede rigtig godt sammen - men hun var altså lidt hurtigere end mig så jeg blev noget forpustet.

Fredag d. 24/9-2010

Det gik fint på sporet i dag🙂.

Torsdag d. 23/9-2010

Det var lidt svært på sporet i dag, men græsset var også helt nyslået - så det kunne måske være derfor🤔.
I eftermiddags var jeg med min mor oppe i byen, det var cool der var så mange mennesker der gerne ville hilse på mig.

Onsdag d. 22/9-2010

Det gik meget fint på sporet i dag🙂.

Tirsdag d. 21/9-2010

Det gik også fint til byttedrift i dag - jeg holder godt fast i skindet😀.

Mandag d. 20/9-2010

Jeg var til byttedrift i Rødovre i dag - og det gik helt fint🙂.

Søndag d. 19/9-2010

Der var Kombi skue i Greve i dag, så der var jeg nede som tilskuer sammen med min 'far' og 'mor'. Der var godt nok mange mennesker og hunde - men det var bare så sjovt for jeg fik hilst på rigtig mange både store og små hunde.

Lørdag d. 18/9-2010

I morges da vi var ude at gå tur, kom vi forbi en legeplads med en masse spændende ting🙂. Jeg var oppe og gynge i en af de der store runde gynger - og jeg var også oppe i et lille legetårn hvor man skulle gå en en hængebro for at kommer over til en lille rutchebane man kunne glide ned ad - det var bare cool.
I formiddags var vi nede på træningspladsen i Vallensbæk hvor min 'mor' og jeg var ude og lave lidt lydighed - lidt senere da nogle af hvalpene fra hvalpeholdet kom var jeg ude og lege med dem - det elsker jeg😀.
Så var jeg lige hjemme og sove en times tid - så skulle vi på togtur med hvalpeholdet fra Rødovre - det var også til Albertslund ligesom da vi var afsted med min 'mors' hvalpehold - det var rigtig hyggeligt.

Fredag d. 17/9-2010

I dag var mit spor lavet som en slange med store buer - det gik fint.

Torsdag d. 16/9-2010

I dag var det min 'storebror' Kasper der var den første der kom hjem til mig. Jeg er vist nok lidt slem ved ham en gang imellem - men jeg vil jo bare gerne lege med ham - og så bidder jeg ham i tæerne for at få lidt gang i ham men han synes vist ikke at det er så sjovt🤔

Onsdag d. 15/9-2010

I dag havde min 'Mor' lavet større afstand mellem gufferne på sporet, hun troede sikkert at jeg vil synes det var lidt svært, men jeg klarede det i fin stil .

Tirsdag d. 14/9-2010

I dag var jeg også til byttedrift og det gik rigtig fint.

Mandag d. 13/9-2010

I dag til byttedrift skulle jeg lære at slippe byttet  🤨 - Øhh, nu havde jeg lige lært at jeg skulle holde godt fast i det - lidt forvirrende.  
Men jeg overgav mig ikke lige med det samme.

Søndag d. 12/9-2010

Agility  det er altså bare sjovt. I dag kom min 'Far' ned for at se hvor dygtig jeg var blevet.
Mit spor gik også fint i dag.

Lørdag d. 11/9-2010

I formiddags var vi i Vallensbæk, fordi der var indskrivning til vinter sæsonen. Min 'mor' fik også meldt mig ind på et par hold, så det glæder jeg mig til.
Da vi var ude at gå tur derovre mødte vi en lille Springer Spaniel på 5 mdr. hun var rigtig sød, så hende legede jeg lidt med🙂.
I eftermiddags var jeg til hvalpetræning i Rødovre, det gik fint - vi lavede både lydighed og gik spor.

Fredag d. 10/9-2010

I dag har været en stille og rolig dag - kedeligt synes jeg 😠 der kunne godt have været lidt mere gang i den.

Torsdag d. 9/9-2010

I dag fik jeg frikadelle på sporet, uhmm🤩-
Her til aften var vi ude at gå tur i regnvejret, men det var ikke så sjovt for jeg kunne ikke lige overskue alle de ting der spejlede sig i den våde vejbane🤔 - så vi skyndte os hjem igen.

Onsdag d. 8/9-2010

Jeg er blevet rigtig dygtig til at sætte mig ved siden af min 'mor', når hun står ved fortovskanten og skal over vejen (hun behøver slet ikke at sige noget🙂).

Tirsdag d. 7/9-2010

I dag var jeg hos dyrlægen jeg skulle vaccineres. Det var heldigvis ikke så slemt som jeg troede, men hold da op hvor hun skulle føle og pille alle vegne,
men hun sagde jeg var en flot og sund fyr - men det viste jeg jo godt .
Senere var jeg med min mor og hendes hvalpehold på togtur - det var en rigtig god tur, jeg var både med elevator og S-tog - og det tog jeg selvfølgeligt helt cool😎.

Mandag d. 6/9-2010

Det gik rigtig fint til byttedrift i dag, figuranten sagde, at jeg havde et godt fast og dybt bid😀 (i forhold til min alder selvfølgelig) men jeg kan også godt li' at løbe efter skinnet og fange det og hvorfor så gi' slip med det samme.

Søndag d. 5/9-2010

I dag var vi kun to hunde til agility, så der var ikke rigtigt nogen at lege med, for den anden hund var lige lidt for stor. Men så fik jeg prøvet alle redskaberne flere gange, og det kan jeg jo også godt li'🤩.

Lørdag d. 4/9-2010

I dag var min 'mor' syg, så min 'far' måtte tage sig af mig hele dagen. Det synes han vist var lidt af en udfordring. Min mor kunne godt fornemme, at jeg havde lidt meget krudt i bagdelen, så hun stod op og kørte mig til hvalpetræning. Det blev ikke til så meget træning, for det var hun ikke i humør til, men til gengæld fik jeg leget med de andre hvalpe. Der var også kommet en ny lille hvalp, og hun lignede fuldstændig mig (hun var også lysebrun), og vi legede rigtig godt sammen.

Fredag d. 3/9-2010

I dag arbejdede min 'mor' hjemme, så jeg ikke skulle være alene. Jeg synes, jeg skulle være lidt flink ved hende, så jeg sov og slappede af hele formiddagen.
Om eftermiddagen var jeg ude at gå spor.

Torsdag d. 2/9-2010

Jeg har fundet ud af hvordan jeg får min 'far's' og 'mor's' opmærksomhed😎.
Det er sådan en lille leg jeg leger med dem. Jeg finder noget som jeg ved jeg ikke må bide i (gulvtæppet f.eks.), så prøver de at aflede min opmærksomhed med alt muligt - men der er jo ikke sjovt at bide i det man gerne må - så der går kun et splitsekund før jeg sidder i tæppet igen. Og sådan kan vi blive ved LÆNGE😀. Jeg er bare ikke helt sikker på, at de også synes det er sjovt i længden.

Onsdag d. 1/9-2010

Jeg er faktisk meget god til at være alene hjemme, jeg ødelægger i hverfald ikke noget (endnu).
I dag da jeg var ude at gå spor, var græsset lige blevet slået, så det rev lidt i næsen - og gik derfor ikke helt så godt som det plejede.

Tirsdag d. 31/8-2010

I dag kom Kasper tidligt hjem, så jeg ikke alene så længe😀. Men jeg tror at jeg vist lige var lidt for meget på et tidspunkt - for han satte mig ud i bryggerset hvor jeg plejer at være, når jeg er alene hjemme - så jeg lige kunne køle lidt af.
Så tog jeg lige en 'morfar', sådan at jeg kunne være klar til de næste kom hjem🙃.
Jeg var også i Vallensbæk til byttedrift, men hvor er det kedeligt bare at stå der og vente på at det bliver ens tur. Men så lavede min 'mor' og jeg lidt lydighed mens vi ventede, så gik tiden lidt hurtigere🙂.
 

Mandag d. 30/8-2010

I dag har jeg været alene hjemme i 3½ time, det synes jeg var ret længe, så da min 'Mor' kom hjem måtte jeg lige fortælle hvor forfærdeligt det havde været.
Men så tog vi til træning i Rødovre og lavede lidt byttedrift - så blev jeg glad igen 😀- for det kan jeg godt li'.

Søndag d. 29/8-2010

I formiddags var jeg til agility - og der turde jeg både gå op på den STORE balance bom  og på vippen og jeg var også igennem den lille tunnel med posen - så nu har jeg snart prøvet de fleste af redskaberne.

Lørdag d. 28/8-2010

Så har jeg igen været til hvalpetræning i Rødovre - i dag lavede vi agility og lydighed. Men det kneb lidt med koncentrationen ind imellem, for Alfa og jeg ville hellere lege. Jeg er blevet ret godt til at lave en hurtig dæk ved hjælp af guffer🤩.

Fredag d. 27/8-2010

I dag var jeg helt alene hjemme for første gang - og det klarede jeg da helt fint for jeg sov i alle 2½ time - det kunne jeg jo ligesågodt for så havde jeg det mere energi når der kom nogen hjem 🙃.
Her til aften var jeg igen hjemme hos Rosa - men Rosa havde været hos dyrlægen igår og fået trukket 3 tænder ud🤒 så hun var på penicillin og var derfor mere træt en sidst jeg var på besøg. Hun var glad nok for at se mig, men gad ikke lege så længe ad gangen.

Torsdag d. 26/8-2010

Mit ene øre er begyndt at stå lidt op, men ikke så længe ad gangen, så vælter det igen.
Jeg har også været ude at gå spor igen - det gik lige så fint som i går  - dejlige guffer 😀 man kan næsten ikke få nok.

Onsdag d. 25/8-2010

I dag var jeg ude og gå et rigtigt spor med knæk på, og det kunne jeg godt finde ud af - jeg gik jo bare efter duften af de lækre guffer 😎.

Tirsdag d. 24/8-2010

I dag fik jeg en ny mad og vand skål, men jeg plejer at få min mad strøet ud på gulvet, så jeg forstod ikke helt hvorfor jeg skulle have en madskål  -  men hold da op hvor sådan en kan larme når man leger med den på et klinkegulv.
Man kan se den på mit Video album "Min nye madskål".
Jeg har også været på træningspladsen og hilse på nogle af de andre - og bide i lidt skind - det var rigtig sjovt.

Mandag d. 23/8-2010

I dag har jeg holdt slappe dag bortset fra, at jeg har været ude at gå spor - det kan jeg rigtig godt li'🙂.
Jeg er forøvrigt også blevet rigtig god til at køre i bil, nu piver jeg slet ikke mere🤩.

Søndag d. 22/8-2010

I dag var jeg igen på agilitybanen - det er altså ret sjovt. Jeg er god til at løbe gennem tunellerne - frem og tilbage. I dag var jeg hele vejen hen over den lille balance bom - det gik rigtig godt. Og så var der en lille puddelhund jeg kunne lege med.
I eftermiddags var vi på besøg hos Rosa, en lille Westie, det var rigtig sjovt - hold da op hvor vi legede godt sammen😀. Et par timer efter vi var kommet hjem ringede Rosa's mor og spurgte om jeg også stadig sov - for det gjorde Rosa - men det gjorde jeg ikke 🙃 Jeg var da allerede klar igen en lille time efter vi var kommet hjem.

Lørdag d. 21/8-2010

I formiddags var jeg igen på træningspladsen i Vallensbæk, i dag for at hilse på nogle af hvalpene fra det andet hvalpehold, de var ikke helt så store som dem på min 'Mor's' hvalpehold, så vi fik tumlet noget. Jeg var også ude og bide i skind (bytte) - det synes jeg var sjovt 🤩 og jeg holdt godt fast.
I eftermiddags var jeg til hvalpetræning i Rødovre kredsen, der fik jeg en ny veninde - Alfa, hendes mor og min mor kender hinanden - så nu skal vi gå til hvalpetræning sammen. Men vi skal stadig også træne i Vallensbæk.
Så har jeg fået min hundegård i dag, de gamle lokkede mig derud, men jeg synes ikke det var så sjovt at være der, så jeg stak hele hovedet ud mellem træmmerne og lod som om jeg sad fast  for at vise dem, at jeg vist lige var lille nok til at være der endnu.
Der har godt nok været gang i den i dag, så nu er jeg træt og orker ikke at skrive mere i dag - vi ses i morgen 😀

Fredag d. 20/8-2010

I dag har jeg igen været ude at køre i bil. Jeg synes altså ikke at det er rigtig sjovt endnu 🤔 men jeg er da blevet lidt bedre til det.
Min 'Far' og 'Mor' har været i byen i aften, så Sandra og hendes veninde Mia skulle passe mig. For at være sikker på at Mia ikke ville glemme mig lige med det samme, skruede jeg lige lidt op for charmen og sørgede for, at de ikke kedede sig. Sandra så lidt træt ud da 'Far' og 'Mor' kom hjem.

Torsdag d. 19/8-2010

I dag har været en ret stille dag - eller nå ja stille og stille - jeg har da nok dreven min 'Mor' lidt til vavid indimellem . Men jeg kan jo altså ikke ligge stille hele dagen, bare fordi hun skal arbejde.

Onsdag d. 18/8-2010

I dag har jeg fået en flyttekasse 😮, Åhh nej tænkte jeg, skal jeg nu flytte igen. Nu var jeg lige glad for min nye familie. Men det skulle jeg heldigvis ikke. Det er fordi min mor har lagt mærke til, at jeg godt kan li' at have tag over hovedet når jeg tar' mig en lur. Så den blev jeg glad for 🤩. 

Tirsdag d. 17/8-2010

I dag var jeg igen på træningsbanen med Kasper og min "Mor", for min mor skulle ned og træne nogle andre hvalpe. Der var godt nok mange og STORE hunde 🤔
men jeg lod mig ikke sådan kue, for lige så snart de var bare nogle få meter væk, så fik de lige et 'Vuf' med på vejen. 😉

Mandag d. 16/8-2010

Jeg er stadig god til at sove om natten, jeg skal måske lige ud og tisse en enkelt gang, og så skynder jeg mig ind og sove videre. 🙂

I dag har jeg været ude og ligge i mit hundebur i bilen nogle gange, det er smadder hyggeligt, bare det ikke er for længe ad gangen , for så kan jeg godt finde på at hyle lidt (meget).
Jeg har også været ude og gå spor i dag, det synes jeg er sjovt - i dag var gufferne oksesteg fra Kaspers fødselsdag uhmm.

Søndag d. 15/8-2010

I dag var jeg nede på træningsbanen og prøve lidt agility
Det var ikke så sjovt at skulle op ad bommen de første par gange, men at løbe igennem cement røret - det var sjovt.

Jeg har også hørt, at jeg får en hundegård i næste uge, gud ved hvad jeg skal bruge den til 😉

Lørdag d. 14/8-2010

I dag blev min "Storebror" kasper 18 år og jeg havde hørt at der skulle komme en masse gæster

Hen på eftermiddagen så tog jeg min en lur og da jeg vågnede var alle gæsterne kommet og jeg havde ikke hørt en lyd, men det tog jeg meget cool 
Jeg blev meget hurtigt midtpunktet og det var en rigtig sjov oplevelse .

Fredag d. 13/8-2010

I nat sov jeg 6½ time i træk  -  det synes jeg selv er ret flot.😀
Men alligevel var jeg lidt mere træt i dag, men det var nok alle de nye indtryk jeg har fået, så jeg tog mig lige en slappe dag.

Torsdag d. 12/8-2010

Jeg vågnede flere gange i nat og var lidt pivet, det hele var jo stadig så nyt, og så savnede jeg altså også nogle af alle mine søskende at ligge op ad. Men så stak min "Mor" hånden ned til mig og kælede med mig, så kunne jeg sove lidt igen.
Men så var jeg også klar til at se min familie an, om formiddagen tog jeg det stille og roligt, men senere på dagen synes jeg lige jeg skulle prøve dem lidt af, og bed lidt i gulvtæppet de har liggende i køkkenet (men det syntes de ikke var nogen god ide). 😥 

Onsdag d. 11/8-2010

I dag blev jeg hentet af min nye familie. Det gik helt fint lige indtil vi havde sat os ind i bilen for at køre hjem, så blev jeg altså ked af det.
Men da vi så endelig kom hjem til dem, efter en laang biltur (synes jeg i hvertfald), var jeg jo alligevel nysgerrig efter at se hvordan de boede, så jeg var runt og snuse i hele huset.

Og sikken en have de har, nøøj for en stor græsplæne man kan rende runt og lege på. 😀
Min nye familie består af Kasper, Sandra, deres far Henrik og deres mor Karin.

Jeg har lagt et lille videoklip under Mit Video album

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lene | Svar 04.09.2010 21:24

Hej Bacaa.
Det er en rigtig sjov dagbog du har fået lavet dig, sjovt at følge med i alle de spændende ting du får oplevet

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.06 | 23:51

Hej Bacaa,
Flot 1 årig fyr ;0) Tillykke med fødselsdagen.

Mvh
Team Kenzally

...
23.09 | 11:25

Hej Bacaa.
Jeg skriver til dig for at ønske dig velkommen i familie.Min mor siger vi ses på lørdag for første gang.Håber du kan lide mig.Knus din kusine Luna

...
04.09 | 21:24

Hej Bacaa.
Det er en rigtig sjov dagbog du har fået lavet dig, sjovt at følge med i alle de spændende ting du får oplevet

...
22.08 | 20:12

Ja du er sød og du klarede det flot til Kaspers fødselsdag med så mange mennesker omkring dig hild din kære familie

...
Du kan lide denne side