Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ulla, d. 16-06-2011
Hej Bacaa
Tilykke med din 1 års fødselsdag, jeg håber du får en dejlig dag, og et STORT kødben.Det var hyggeligt at du var med til "mormors" fødselsdag i lørdags, du er vel nok blevet en stor og dejlig hund, med masser af "krudt i rumpen" og sådan skal det også være, din mor og far skulle jo ikke så gerne gå og kede sig.
Kærlig hilsen Ulla.
E-mail:
Skrevet af Ulla, d. 23-12-2010
Hej Bacaa
Nu er det lige straks jul og så skal du have en lille hilsen, du er vel nok blevet en flot fyr og dygtig kan jeg jo se i din dagbog, men nu skal du opleve noget nyt, nemlig jul! og måske stiller din far et træ ind i stuen !! og det må man altså ikke tisse på! måske ligger der nogle pakker under træet og hvis du snuser godt efter er der måske også en til dig, nu må du have en rigtig god jul, hilsen Ulla.
Skrevet af Luna, d. 27-09-2010
Hej Fætter Bacaa. Nåå, jeg syntes at du havde svært ved at følge med forleden. Gik det for stærkt :-)Du må forresten undskylde at jeg blev lidt mokken til sidst, men jeg var altså rigtig træt og så bliver tøser sådan lidt stride, det må du vende dig til. Håber vi snart kan ses igen, så du ikke bliver for stor og hurtig. Knus din kusine Luna
E-mail:
Skrevet af ulla kindsholm, d. 26-09-2010
hej Bacaa
Ih hvor du dog bliver stor og flot, sikke nogle ører de kan snart stå helt af sig selv kan jeg se,og du er vist rigtig glad for at gå til træning ikke? du skal nok blive dygtig, og så kan alle de andre "hvalpe" bare komme an! Knus Ulla
Skrevet af Elsebeth Kjær, d. 24-08-2010
Hej Bacaa. Tak for besøget den anden dag. Håber du har fået sovet ud så du er klar til at tage en tur mere end anden dag.
Mange hilsener fra Rosa
E-mail:
Skrevet af Faster Berit, d. 22-08-2010
Hejsa Bacaa Du var sandelig dygtig på Kaspers fødselsdag dejligt at se så glad og kærlig Du skal nok på det skn i din nye familie sammen med Kasper - Sandra - og Mor Karin og Far Henrik Held og Lykke du søde ven hilsen Futte Vov Vov.
E-mail:
Skrevet af Lene Nielsen, d. 16-08-2010
Hej Bacaa, Der er så tomt her hjemme uden dig, du satte bare gang i alt ved hver en given lejlighed, specielt når du rendte med mit lille gulvtæppe, og trak det hen over hovederne på alle dine søskende mens de sov. Jeg ønsker dig og din nye familie alt mulig held og lykke i fremtiden. Tillykke med den fine hjemmeside.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af ulla, d. 15-08-2010
kære lille Bacaa,du er en rigtig lille gavtyv, fuld af gåpåmod og livsglæde og det kan jeg godt forstå, for du har fået en dejlig familie,jeg glæder mig til at følge dig her på din hjemmeside. knus Ulla
E-mail:

Nyeste kommentarer

22.06 | 23:51

Hej Bacaa,
Flot 1 årig fyr ;0) Tillykke med fødselsdagen.

Mvh
Team Kenzally

...
23.09 | 11:25

Hej Bacaa.
Jeg skriver til dig for at ønske dig velkommen i familie.Min mor siger vi ses på lørdag for første gang.Håber du kan lide mig.Knus din kusine Luna

...
04.09 | 21:24

Hej Bacaa.
Det er en rigtig sjov dagbog du har fået lavet dig, sjovt at følge med i alle de spændende ting du får oplevet

...
22.08 | 20:12

Ja du er sød og du klarede det flot til Kaspers fødselsdag med så mange mennesker omkring dig hild din kære familie

...